Confectii militare Parasute si echipamente de salvare Confectii civile
 
 
Parasute si echipamente de salvare  
 
CONDOR ia fiinta in 1930, intr-o zona aflata la marginea Bucurestiului, pe un teren de aviatie. Intreprinderea era destinata doar constructiei de aerostate si reparatiilor de parasute. Implicarea Romaniei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, a adus cu sine extinderea activitatii fabricii, CONDOR asigurand necesarul de echipamente pentru aviatia romana, producand si parasute sub licenta firmei "IRVIN", din Marea Britanie.

In 1948, intreprinderea a fost nationalizata. A urmat construirea unui nou sediu utilat modern si au fost achizitionate cele mai noi tipuri de echipamente la standarde competitive.

Actuala societate CONDOR S.A. are sediul in Bucuresti si s-a construit in 1990, prin preluarea patrimoniului Intreprinderii de parasute si echipamente pentru zbor Bucuresti. Inceand din acelasi an, CONDOR a dezvoltat o strategie de marketing care ii asigura o prezenta mai activa atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

De asemeanea, politica de restructurare a companiei a dezvoltat complementar directia de productie cu cea de cercetare proprie, antrenand energia si entuziasmul unei echipe profesioniste formata din specialisti in aviatie si textile cat si experianta unui personal calificat. Au fost reorganizate spatiile de productie, s-au retehnologizat principalele sectii si au fost achizitionate masini performante. 
 
Despre noi Produse Contact
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Condor.Toate drepturile rezervate