Confectii militare Parasute si echipamente de salvare Confectii civile
 
 
 
 
Despre noi  
 
  CINE SUNTEM  |  Logistica  |  Productie
   
  CONDOR este singura societate comerciala romaneasca cu capital integral privat, productoarea de parasute si echipamente militare de zbor.
  Cu o experienta de 70 de ani in domeniul aviatic, compania noastra produce parasute de zbor si o gama larga de echipamente si confectii speciale, atat pentru sectorul militar, cat si pentru cel civil.Dintre colaboratorii traditionali ai CONDOR-lui, pot fi
amintite trupele de aviatie si de parasutisti din Romania, cu care a dezvoltat un parteneriat ferm, de lunga durata.
 
  Strategia de dezvoltare a companiei de dupa 1989 are ca obiective extinderea pe pietele internationale prin participarea la licitatii si expozitii, in vederea obtinerii de contracte pe care sa le ordoneze in vederea cerintelor pietii. Astfel, CONDOR a devenit un furnizor de parasute si echipamente pentru tari ca Marea Britanie, Germania, India sau Italia. Din 1998 este membru afiliat al "Parachute Industry Assosiation" cu sediul in S.U.A.
  Cu o echipa profesionista, pasionata de munca de cercetare in domeniul aviatic, CONDOR proiecteaza si lanseaza noi directii in industria de echipamente de zbor, respectand in acelasi timp traditia prin care si-a dobandit prestigiul.

  Sistemul de asigurare a calitatii implementat in S.C CONDOR S.A este certificat de catre AEROQ conform cu standardul SR EN ISO 9001: 2008 si de catre Ministerul Apararii Nationale - Departamentul pentru Armamente conform cu AQAP2110 (AQAP = Allied Quality Assurance Publications), asigurand furnizarea cu consecventa a produselor si seviciilor care sa satisfaca cerintele clientului, cerintele legale si reglementate aplicabile produsului precum si cele proprii organizatiei
   
  CONDOR-ul este simbolul zborului, a lipsei constrangeri, al libertatii. CONDOR S.A incearca si reuseste prin cei 70 de ani de activitate sa respecte simbolul pe care si l-a ales, sa reformuleze ideea de zbor dintr-o perspectiva noua, moderna, compatibila cu noile performante in domeniu.

  Fiecare succes inseamna pentru colectivul CONDOR o noua provocare.

  Pentru ca cerul nu are limite! 
 
Despre noi Produse Contact
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Condor.Toate drepturile rezervate